вівторок, 28 листопада 2017 10:35

Стримуємо скаженого пса Путіна - Аваков розповів про потужності РФ на Донбасі

Стримуємо скаженого пса Путіна - Аваков розповів про потужності РФ на Донбасі
Фото: vl.ru

На окупованих територіях Донбасу перебувають понад 35 тис. озброєних бойовиків і кадрових російських військовослужбовців.

Про це сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на "Національному експертному форумі".

"Загальна штатна кількість угруповань першого і другого армійських корпусів восьмої армії РФ: військовослужбовців - 35,5 тисяч, танків - 478, бронемашин - 848, артилерійських систем, мінометів - до 750, реактивних систем залпового вогню - 208, протитанкових засобів - 363, засобів протиповітряної оборони - 419", - повідомив Аваков.

Саме ці угруповання під виглядом бойовиків ДНР і ЛНР воюють на Донбасі на ротаційній основі.

"Коли ми говоримо про мінський процес, про те, що Україна повинна першою йти на поступки, ми повинні покласти цей аргумент перед кожним політиком. Ми стоїмо перед загрозою, яка біля наших кордонів. По суті, ми стримуємо скаженого пса Путіна на своєму кордоні, не пропускаючи його в Європу", - наголосив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін приготував Трампу пастку на Донбасі – The Washington Post

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm оприлюднила фото та імена російських військових, які брали участь у захопленні Криму, а згодом відправилися воювати на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Стримуємо скаженого пса Путіна - Аваков розповів про потужності РФ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі