понеділок, 26 березня 2018 16:50

СБУ розслідує справу про держзраду Портнова

СБУ розслідує справу про держзраду Портнова
"Андрій Портнов ймовірно причетний до окупації Росією частини території України", - написав депутат Андрій Левус. Фото: УНІАН

Служба безпеки України розслідує кримінальне провадження за статтею "державна зрада" щодо першого заступника глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова.

Про це повідомила офіційний представник СБУ Олена Гітлянська, передає "Укрінформ".

"Кримська прокуратура дійсно порушила справу щодо Портнова, а СБУ його тільки розслідуватиме", - сказала вона.

Раніше народний депутат Андрій Левус написав в Facebook, що СБУ розпочала провадження щодо Портнова за статтею "державна зрада".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-радник Януковича живе в Європі і веде бізнес в Україні

"Андрій Портнов, ймовірно, причетний до окупації Росією частини території України. Про це свідчить запис телефонної розмови між радником президента РФ Сергієм Глазьєвим і головою Верховної Ради АРК Андрієм Константиновим, яку зафіксувала українська розвідка 1 березня 2014 року. Під час розмови Глазьєв повідомляє про необхідність прийняття Верховною Радою АРК постанови, яку підготував Портнов", – написав депутат.

Прокуратура Криму підозрює екс-чиновника Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Портнова у причетності до прийняття рішень Верховної Ради Криму на початку російської окупації.

Зараз ви читаєте новину «СБУ розслідує справу про держзраду Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі