середа, 03 липня 2019 10:29

Садовий вимагає від Зеленського чіткої позиції щодо діяльності Медведчука і повернення в Україну соратників Януковича

Садовий вимагає від Зеленського чіткої позиції щодо діяльності Медведчука і повернення в Україну соратників Януковича
Лідер "Самопомочі" Андрій Садовий каже, що мовчання президента - це погоджений план захоплення України. Фото: Цензор.НЕТ

"Якщо не буде позиції нового президента, то я буду розуміти, що це є зрада інтересів держави". Так в ефірі телеканалу 24 лідер "Самопомочі" Андрій Садовий прокоментував останні події щодо купівлі соратником Медведчука чергового новинного телеканалу та судових рішень, які дозволили балотуватись у народні депутати одіозним Онищенку та Клюєву.

"Завжди судова гілка влади чітко тримала орієнтир на позицію президента. Якщо президент тихенько кивав "можна", вони починають робити те, що хочуть. Те саме – СБУ. Це фактично дієвий орган президента, який приймає непопулярні рішення. А сьогодні вони стоять збоку і спостерігають", - сказав політик.

На його переконання, на ці питання негайно має дати чітку відповіді президент.

"Такий запит українського суспільства сьогодні. Якщо Росія напала на Україну, а ми російській агентурі дозволяємо нормально себе тут почувати, скуповати канали і йти в парламент – це недопустимо! Це імпотенція.

Тому новий президент має або показати свою силу – що він є президентом і зупиняє це безчинство. Або якщо він мовчить, то ми розуміємо, що це є погоджений план захоплення України", - наголосив Садовий.

Зараз ви читаєте новину «Садовий вимагає від Зеленського чіткої позиції щодо діяльності Медведчука і повернення в Україну соратників Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі