середа, 31 січня 2018 13:02

Саакашвілі "накипіло" за Мальдіви Порошенка, він збирає марш

Саакашвілі "накипіло" за Мальдіви Порошенка, він збирає марш
Міхеіл Саакашвілі збирає черговий марш і нагадує про відпочинок Петра Порошенка на Мальдівах. Фото: відкриті джерела

"Рух нових сил", лідером якого є Міхеіл Саакашвілі, збирає черговий марш у Києві.

Про це повідомили на сторінці політсили у Facebook.

Марш збирають у неділю, 4 лютого.

"Накипіло. Таємний розкішний відпочинок Порошенка на приватному острові на Мальдівах під час війни, нищівна критика міжнародних партнерів президентського законопроекту щодо Антикорупційного суду, незаконне судилище над Саакашвілі та його нічний домашній арешт", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі обізвав прокурорів і Порошенка "кенгуру"

У грудні минулого року генпрокурор Юрій Луценко показав у парламенті відео. На ньому помічник Саакашвілі бере гроші за акції протесту від довіреної особи олігарха Сергія Курченка, який переховується в Росії. $500 тис. від Курченка передавали трьома частинами. За версією слідства, домовлялися про фінансування протестів біля Верховної Ради. Саакашвілі підозрюють у спробі захоплення влади.

8 грудня позбавленого громадянства Саакашвілі затримали в Києві. 11 грудня Печерський суд Києва відмовив у клопотанні прокурорів узяти Саакашвілі під домашній арешт. Прокуратура оскаржила відмову.

26 січня Апеляційний суд Києва частково задовольнив клопотання прокурорів і призначив Саакашвілі домашній арешт з 22:00 до 7:00.

Зараз ви читаєте новину «Саакашвілі "накипіло" за Мальдіви Порошенка, він збирає марш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі