середа, 12 вересня 2007 10:21

Рудьковського не пустили в порт "Південний"

Міністра транспорту і зв`язку Миколу Рудьковського не впустили в будівлю порту "Південний", куди він прибув, щоб повернути на посаду начальника порту Олександра Гонзу.

Як пише газета "Дєло", прихильники Володимира Васильєва, призначеного 10 вересня в.о. начальником порту, засіли в будівлі адміністрації порту та замкнули всі входи. На вулиці Рудьковского зустріла демонстрація, організована профспілкою порту. Міністра зустріли гаслами "Ні приватизації порту" і "Дайте нам працювати".

Голова профспілки Раїса Герасименко заявила, що за сприяння колишнього начальника порту Гонзи і Рудьковского планується передача двох причалів порту приватній компанії "Металоінвест".

На зустріч із Рудьковским вийшов Васильєв. Переговори між міністром і в.о. начальника порту проходили в приміщенні будки охорони. На момент здачі номера "Дєла" до друку вони ще не завершилися. Працівників порту, незважаючи на пізній час, учора ввечері з офісів не випускали.

Нагадаємо, що 10 вересня голова концерну "Укрморпорт" Сергій Клімов привів до будівлі адміністрації порту Васильєва і призначив його начальником. Зміна менеджменту в порту "Південний" отримала підтримку у частини охоронців підприємства, які зламали двері офісу і допомогли Клімову і Васильєву ввійти до будівлі.

У Мінтрансзв`язку назвали ці дії "рейдерським захопленням". "Доки я міністр, такого в галузі не буде", - заявив вчора Рудьковський і відправився до бунтівного порту, куди його так і не впустили.


Зараз ви читаєте новину «Рудьковського не пустили в порт "Південний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі