понеділок, 30 березня 2009 14:38

Розумні жінки-політики стають білявками (ФОТО)
10

Юлія Тимошенко
Фото: Фото: Сайт Тимошенко
Раїса Богатирьова
Ганна Герман
Валентина Семенюк-Самсоненко
Оксана Білозір

Деякі політичні пані в підозріло короткі терміни перевтілилися в білявок: Юлія Тимошенко, Ганна Герман, Раїса Богатирьова, Валентина Семенюк-Самсоненко.

Як кажуть спеціалісти, це влучний психологічний хід. Білий колір обраний політтехнологами не випадково. Нація скучила за чистотою та довірою, які викликає білий колір. Він привертає увагу і асоціюється з чистотою почуттів.

Цим з успіхом і користуються представниці прекрасної статі, займаючись "великою політикою".

Gazeta.ua склала рейтинг найвпізнаваніших білявок української політики.

1.Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко. У 2000 році, коли Тимошенко перебувала на посту віце-прем"єра вона була брюнеткою. А вже в 2001 році перефарбувалася в блондинку і вперше заплела косу. Рівень симпатії до її нового образу різко зріс, і з цієї миті її кар"єра пішла вгору.

Можливо, зміна відтінків її волосся викликана усвідомленим бажанням кимось маніпулювати. Хоча і такі дрібниці позначаються на іміджі і можуть викликати певні зрушення в оцінках. Образ блондинки, скажімо, підкреслює сексуальність і додає рис спокусниці. Темніший колір волосся, швидше, асоціюється із суворістю і авторитетністю пише "Комсомольська правда" - Україна".

2. Секретар Ради Нацбезпеки Раїса Богатирьова стала білявкою ще до політичної кар"єри. Проте відзначилася пластичними операціями на обличчі та тілі. У 2007-му вона зробила підтяжку шкіри обличчя й підборіддя. А також ліпосакцію — відкачування жиру зі стегон, живота і сідниць. У московській пластичній лікарні "Клиника века" кажуть, що в Австрії таке омолодження могло коштувати Раїсі Богатирьовій до $50 тис, пише "Газета по-українськи".

3. "Регіоналка" Ганна Герман перефарбувалася у білявку два роки тому. В інтерв"ю VIP вона зізналася, що про світлий колір волосся мріяла все своє життя. "Просто в певному віці жінки біліють. Кожній жінці з часом легко бути світлою, ніж темною, тому що природа сама фарбує її волосся", - пояснює політик. Ось цей вік для Ганни Миколаївни мабуть і прийшов. Її навіть не бентежить стереотип блондинок, їй це навіть смішно. Більш того, за словами самої Герман, вона продовжує бути собою і мислити по-чоловічому.

4. Соціалістка Валентина Семенюк-Самсоненко змінила свій образ після того, як стала дружиною бізнесмена Віталія Самсоненка. Де й ділася коротка зачіска й темне волосся. Натомість з"явилася жіночна білявка з каре.

5. "Нашоукраїнка" Оксана Білозір. Виразна фарбована білявка. З кольором та зачісками різко не експерементує, може трохи змінити тон волосся, але не більше. Волосся завжди професійно укладене. Білозір відома майже рідними стосунками з президентом Віктором Ющенком. Доводиться йому кумою.

6. Губернатор Київщини Віра Ульянченко. Все своє публічне життя Ульянченко була білявкою. Форма зачіски також мало змінилася за останні 10 років. Щоправда, у 2002-у волосся Віри Іванівни було трохи довшим. Але, відразу після "помаранчевої" президентської кампанії, вона почала підстригати їх радикальніше. Ульянченко віддає перевагу строгій короткій зачісці. Причому, над її укладкою, як правило, працює майстер: волосся дуже акуратно зачесане на бік і підчесане на потилиці.

7. Міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова. Ця струнка блондинка в окулярах зайняла пост в уряді Тимошенко. Колір волосся завжди незмінний. Проте зачіски та укладки змінює часто. Раніше носила каре. Останнім часом - коротку зачіску. До речі, Денисова має дещо спільне з прем"єркою. І це не тільки колір волосся. У 2000 році, будучи міністром фінансів Криму, Денисова затримувалася прокуратурою у зв"язку з підозрою в корупції. Один день вона навіть провела за ґратами, потім була відпущена на підписку про невиїзд та скоро справа була закрита за відсутністю доказів. Денисова назвала свій арешт політичною розправою та пішла у політику. Як відомо, Тимошенко свого часу теж відчула, що таке СІЗО.

8. Глава Державного комітету України з питань регуляторної політики і підприємництва Олександра Кужель. Її зачіска за останні 10 років мінялася так часто, що простежити за всіма стилістичними експериментами дуже важко. Єдина константа: колір волосся. Кужель завжди була білявкою. "Газеті по-українськи" вона розповіла, що почала фарбуватися після інституту. Кужель впевнена, що блондинки ніколи не чинять нікому шкоди, а волосся жінки фарбують задля того, щоб підкреслити свою світлу та пухнасту сутність, пише Tabloid.

9. "Нашоукраїнка" Ірина Геращенко від природи має русяве волосся. Проте останнім часом частіше його освітлює. Не можна сказати, що Геращенко - класична білявка, але значно освітлене волосся їй до лиця. Жінка стала більш виразною і помітною.

10. Комуністка Катерина Самойлик вже давно платинова блондинка з начесаним чубком. Перукарі констатують, що такі зачіски були модними на початку дев"яностих років минулого сторіччя.

Схоже Самойлик - консерваторка в цьому питанні. Проте, що стосується іншого, наприклад, пілінгу, то ця тема у Самойлик викликає навіть більшу зацікавленість, ніж засідання Ради.

gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Розумні жінки-політики стають білявками (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі