середа, 24 жовтня 2018 16:28

Розкрадання $20 млн: з'явилася реакція підозрюваного нардепа

Розкрадання $20 млн: з'явилася реакція підозрюваного нардепа
Станіслав Березкін був у БЮТ, Партії регіонів і "Волі народу". Фото з відкритих джерел

Підозрюваний в організації схеми з розкрадання $20 млн Ощадбанку народний депутат від "Волі народу" Станіслав Березкін спростовує всі звинувачення проти себе та свого сина Максима.

Про це він заявив у коментарі "112 Україна".

"Адвокати зараз розбираються з цією справою, зі всім, що робиться. Ні я, ні члени моєї родини законів не порушували і злочинів не чинили. Ми готові відстоювати свою позицію і у Верховній Раді, і в суді. НАБУ часто робить голосні заяви, а справи до кінця не доводить", - сказав Березкін.

У САП повідомили, що готують подання про надання дозволу на притягнення народного депутата до кримінальної відповідальності. Згодом ЗМІ дізналися, що йдеться про нардепа від "Волі народу" Станіслава Березкіна.

Він разом із сином Максимом були засновниками холдингу "Креатив", який, за даними слідства, за підробленими документами отримав від Ощадбанку $20 млн кредиту. Згодом ці кошти вивели на офшорні рахунки під виглядом виконання контрактів із поставки тропічної олії, чого насправді не було.

Березкіна-молодшого правоохоронці затримали.

Зараз ви читаєте новину «Розкрадання $20 млн: з'явилася реакція підозрюваного нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі