пʼятниця, 01 листопада 2019 00:54

Росія вдарить по півдню України - Клімкін

Росія вдарить по півдню України - Клімкін
Клімкін розказав про подальші кроки Росії. Фото: Уніан

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що він "абсолютно впевнений" в тому, що Росія спробує розширити зону окупації і завдасть удару по півдню нашої країни.

Екс-глава МЗС вважає, що Кремль спробує розширити зону російської окупації Донбасу на всю територію Донецької та Луганської областей, заявив він в інтерв'ю "Радіо НВ".

"Якщо вони будуть потім розкручувати ситуацію, щоб "об'єднати" Донбас - а вони будуть, вони ж паспорта видають на всьому Донбасі, і на нашому теж. А потім, я абсолютно впевнений, буде удар по Півдню", - сказав Клімкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію кличуть назад у "велику сімку" - російський опозиціонер

На його думку, за допомогою збройної агресії на півдні України президент РФ Володимир Путін міг би спробувати вирішити проблеми свого рейтингу, контролю над Чорним морем, створення "квазі-Новоросії" та сухопутних коридорів в Придністров'ї і анексувати Крим. Також це дозволило б відсікти Україну від морського простору.

Раніше Клімкін заявляв, що "Формули Штайнмайера" ніколи не існувало.

Зараз ви читаєте новину «Росія вдарить по півдню України - Клімкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі