середа, 29 квітня 2009 19:58

Росія і Україна спільно створять торгові представництва

Росія і Україна спільно створять торгові представництва
Росія і Україна підписали угоду про створення торгових представництв у містах двох країн.

"Важливо, що ми вийшли на підписання міжурядової угоди про взаємне запровадження відділень торгового представництва Росії в Україні, і відповідних відділень торговельно-економічної місії у складі посольства України в РФ", - заявив прем"єр-міністр РФ Володимир Путін за підсумками переговорів комітету з питань економічної співпраці міждержкомісії Росії і України.

Прем"єр РФ зазначив, що ця угода передбачає значне розширення економічної співпраці і повноцінне задіювання потенціалу російських і українських регіонів.

Такі відділення, за словами Путіна, планується відкрити в семи російських містах: Новосибірську, Казані, Самарі, Катеринбургу, Ростові-на-Дону, Уфі і Санкт-Петербурзі. Також відділення будуть відкриті в семи містах України: Сімферополі, Одесі, Львові, Донецьку, Ужгороді, Харкові і Дніпропетровську.

Крім того, Путін повідомив, що за підсумками переговорів підписаний протокол про постачання товарів з виробничої кооперації в 2009 році, який дозволить значно укріпити зв"язки між російськими і українськими підприємствами, повідомив Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Росія і Україна спільно створять торгові представництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі