четвер, 12 січня 2023 11:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія знищила мир: Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України
9

Триває 323-я доба широкомасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

Світ не втратив мир, переконаний президент Володимир Зеленський. Це Російська Федерація його цинічно зруйнувала. 12 січня президент опублікував чергову добірку фото воєнної України зі страшними наслідками дій росіян.

"Ми нічого не втратили. У нас забрали. Україна не втратила синів і доньок – їх забрали вбивці. Українці не втратили домівок – їх знищили терористи. Ми не втратили своїх земель – на них зайшли загарбники. Світ не втратив мир – Росія його зруйнувала", – написав він у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До і після: показали супутникові знімки Соледара з Бахмутом

Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official
Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України
Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України
Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України
Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України

7 січня на Різдво президент Володимир Зеленський звернувся до українців. Глава держави ще раз привітав із Різдвом Христовим усіх, хто святкує. Зеленський наголосив, що цей день став історичним для України, для духовної незалежності нашого народу.

Підбірку нових фото воюючої України показав президент Володимир Зеленський 7 січня. На світлинах українські воїни боронять свою землю від російських загарбників. Волонтери допомагають цивільним та військовим, а енергетики відновлюють пошкоджену ворогом інфраструктуру.

Раніше Володимир Зеленський показав, на що здатні українці, опублікувавши нові кадри воєнної України.

Президент 31 грудня також показав нові фото воєнної України.

Вранці 31 грудня російські окупанти атакували ракетами відділ поліції на Донеччині. У суботу росіяни вдарили ракетою С-300 по місту Лиман, унаслідок чого постраждав поліцейський.

Зараз ви читаєте новину «Росія знищила мир: Зеленський показав фото зруйнованої ворогом України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі