пʼятниця, 13 липня 2012 10:34

Спецтема: Боротьба за "мову"

"Рішення КС — це підтвердження того, що всі мають коритися пахану" - "нунсівець"

"Рішення КС — це підтвердження того, що всі мають коритися пахану" - "нунсівець"
Микола Кульчинський каже, що тепер збудеться споконвічна мрія Росії про "русскій мір". Фото: umoloda.kiev.ua

Народний депутат від фракції НУ-НС Микола Кульчинський не виключає, що після рішення Конституційно Суду про спрощення процедури звільнення голови Верховної Ради, більшість збереться, щоб звільнити його та обрати нового задля підписання "мовного" законопроекту.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Степан Вінярський звільнився на знак протесту проти нового мовного закону

"Думаю, що позачергова сесія буде. Я після цього голосування (за "мовний" закон — ред.) вийшов ошелешений, що навіть забув, в якій стороні метро. Поруч стоять двоє "регіоналів", чекають свої машини за 200 тисяч доларів, бо на дешевших вони не їздять, і між собою щасливо, із гумором: "Ну всьо, хахлам канєц!", - розповів політик.

"Оце їхня сутність, - додав він, - Партія регіонів увібрала в себе найгірші варіанти ненависті і українофобства. Звичайно, що саме з цієї позиції вони правлять Україною. Вони нам прищепили рабське ставлення до життя і хочуть його поширити : що є пахан, а всі інші повинні коритися. Рішення Конституційного суду, це теж підтвердження того, що всі мають коритися пахану. Це таке глибоке свинство, якого Україна зазнавала хіба що за часів Сталіна".

Через це, політик впевнений, що позачергова сесія парламенту відбудеться і новообраний голова підпише закон про мови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст, який забрехався про "насильницьку українізацію", пішов з роботи

"Але воно ж зрозуміло, за вуха притягнуте, бо регламент Верховної Ради — це не сфера юрисдикції Конституційного Суду. Стараннями таких законодавців та КС, Україна потрапила не тільки у соціальне поневолення, але й у національне", - наголосив Кульчинський.

Також він додав, що тепер нарешті Росія буде задоволена і мрія про "русскій мір" майже здійснилась.

"Мова визначає питання устрою держави, от в Росії — паханат, і їм подобається такий паханат в Україні. Український паханат без українців. Тому можна сказати, що мрія Росії втілюється в життя, хай не повністю, але внутрішній устрій її задовольняє — що нарешті знову "хахли будуть в Русском мірє". Ця ситуація їх в Україні влаштовує — я не маю на увазі частку совісних віруючих людей в Росії, але ця частка дуже мала", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «"Рішення КС — це підтвердження того, що всі мають коритися пахану" - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі