понеділок, 31 серпня 2020 11:59

Рік Ради: 8 нардепів прогуляли 90% голосувань - прізвища

Рік Ради: 8 нардепів прогуляли 90% голосувань - прізвища
Рабінович з Дубінським за рік відвідали по 8 і 10% голосувань.

У перший рік роботи Верховної Ради 9-го скликання 8 народних депутатів пропустили 90% голосувань. Про це повідомляє Комітет виборців.

Антилідером серед депутатів став нардеп з ОПЗЖ Вадим Столар. Він взяв участь лише в 4% голосувань.

Серед антилідерів також Степан Івахів із групи "Партія "За майбутнє" - 7% голосувань, Вадим Рабінович з ОПЗЖ - 8%, Ігор Палиця з "Партія "За майбутнє" - 9%, Ігор Абрамович з ОПЗЖ - 9%, Олександр Дубінський зі "Слуга народу" - 10,2%, Олександр Герега з "Партія "За майбутнє" - 10,4%, Андрій Деркач (позафракційний) - 10,7%.

"Торік Верховна Рада ввела відповідальність за неучасть депутатів у голосуваннях. Так, якщо народний депутат протягом місяця без поважних причин не бере особистої участі у більш як 30 відсотках голосувань, йому не відшкодовують витрати, пов'язані з виконанням депутатських повноважень, за відповідний календарний місяць. Однак, депутати переважно не зважають на фінансові санкції та продовжують ігнорувати більшість голосувань", - каже голова Комітету виборців Олексій Кошель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти зловили Рабіновича на брехні - він утік

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 423 народні депутати. 248 - представники фракції "Слуги народу", 44 - ОПЗЖ, 27 - "Європейської солідарності", 24 - "Батьківщини", 19 - "Голосу", 23 - групи "За майбутнє", 20 - "Довіри". Свою роботу почали торік 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Рік Ради: 8 нардепів прогуляли 90% голосувань - прізвища». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі