субота, 23 листопада 2013 10:09

Редактора українського телеканалу звільнили через висвітлення євромайдану

Випусковий редактор телеканалу "Бізнес" Тетяна Мельниченко заявила, що її звільнили з роботи за висвітлення інформації про євромайдан.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці.

"Друзі, маємо небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин телеканалу "Бізнес". Причина - у ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід людей на майдан і незгоду з зупинкою Євроінтеграційного процесу", - повідомила Мельниченко.

"З точки зору журналістики - баланс у випуску було дотримано повністю. Я ні про що не шкодую. І нікому нічого не доводитиму. Є вища сила, яка все бачить. І за кожне рішення рано чи пізно доводиться відповідати", - додала вона.

"Я рада, що мені вказали згори, що у цій команді мені не місце і охоче приєднаюся до людей, які готові творити справжню журналістику. І ще, я досі вірю у наших людей - у їхню силу, стійкість, мужність, незламність, коли вони гуртуються разом! Разом - ми сила! Український дух переможе!" – написала журналістка.

 

21 листопада четвер уряд вирішив призупинити процес підготовки до укладання угоди про асоціацію з ЄС.

У ніч на 22 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралося від 1000 до 2000 людей, щоб висловити невдоволення рішенням уряду про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Ввечері 22 листопада на центральну площу столиці прийшло від 2 до 3 тисяч людей, щоб висловити підтримку курсу України на Європу.

У кількох обласних та районних центрах України також відбуваються мітинги проти призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

 

Зараз ви читаєте новину «Редактора українського телеканалу звільнили через висвітлення євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі