неділя, 16 вересня 2012 09:20

"Хлопці при владі — безнадійно архаїчні. Це викопні істоти"

"Хлопці при владі — безнадійно архаїчні. Це викопні істоти"
Теперішня влада – це хлопці передіндустріального часу, додає Олексій Ковжун Фото: Gazeta.ua

Будь-яка позбавлена зовнішнього втручання економічна система приречена на оптимізацію. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив іміджмейкер Олексій Ковжун.

"Тож у будь-якому випадку буде краще. Питання лише – коли, як, за рахунок чого й кого, і хто з нас увійде в це світле царство", - зауважив він.

"Моя головна претензія до хлопців при владі – те, що вони безнадійно архаїчні. Це викопні істоти. Динозаври, які, природно маючи мозок розміром із горошину, не усвідомлюють, що вони – безнадійні. Вони дуже зворушливо вигнали американських політтехнологів, бо ті заважали їм їсти солодощі перед сном, – і тепер не слухають нікого. За звичкою, позирають на північного сусіда і якісь моделі та схеми беруть звідти. А це тупо й небезпечно, бо там вони також не працюють. Теперішня влада – це хлопці передіндустріального часу. Робітники, заводи, шахтарі – от і весь їхній поняттєвий апарат. При тому, що хребтом суспільства є малий бізнес", - наголосив Ковжун.

Іміджмейкер між тим наголосив, що наша система не підтримує аналітичні центри, так звані think tank.

"Вони є, але це, як казав мій покійний учитель китайської словесності, – курилка при бібліотеці Леніна. Де розумні дядьки збираються в неформальній обстановці, кашляють у накуреному приміщенні й обмінюються ідеями. Якісь із них, певно, непогані. Але це відбувається "на полях", на марґінесі", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ющенко впевнений, що Україні жилося краще всього за часів його правління

Повне інтерв'ю Олексія Ковжуна читайте у журналі "Країна" № 35 (138) за 13 вересня 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці при владі — безнадійно архаїчні. Це викопні істоти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі