вівторок, 18 листопада 2008 09:51

Рада ще довго залишатиметься без спікера - БЮТ

Lепутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Портнов сумнівається в обранні парламентом свого голови на пленарному засіданні у вівторок.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії "5 канал" 17 листопада.

"Я думаю, що ні сьогоднішня ніч, ні завтрашня ніч, ні ночі, які будуть після цього, не принесуть нового голови Верховної Ради", - сказав він.

При цьому він спрогнозував затягування процесу обрання спікера.

"На жаль, я особисто прогнозую спікеріаду ще більш довгу, ніж та політична криза, яка останнім часом розгортається у вищому законодавчому органі держави", - уважає Портнов.

Він також розкритикував політичні сили, які виступили ініціаторами відставки Арсенія Яценюка з посади спікера, за те, що вони не продумали подальший план дій щодо забезпечення результативного голосування Ради за нову кандидатуру голови парламенту.

Портнов вважає, що Секретаріат Президента зацікавлений у затягуванні обрання нового спікера для того, щоб спровокувати позачергові парламентські вибори.

Верховна Рада розгляне обрання свого голови першим питанням у порядку денному на вівторок, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Рада ще довго залишатиметься без спікера - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі