четвер, 15 травня 2008 10:01

"Ющенко переможе Тимошенко, якщо ПР і БЮТ не домовляться"

Одеський припортовий завод може стати ключовим чинником у розв"язанні політичного конфлікту, що розгорнувся в останні дні у Верховній Раді України. Таку думку висловили експерти Інституту Горшеніна.

"Ситуація, що склалася в парламенті України в останні дні, є патовою і багато в чому її розв"язання сьогодні залежить від дій Партії регіонів, з якою обидві сторони конфлікту, і БЮТ і НУ-НС, ведуть переговори", - вважає директор Інституту Горшеніна Кость Бондаренко.

На його думку, позиція Партії регіонів багато в чому залежатиме від того, наскільки економічно доцільним для певної частини впливових членів партії виявиться можливість придбання Одеського припортового заводу на умовах, озвучених прем`єр-міністром України Юлією Тимошенко.

"Якщо операція відбудеться, можна чекати переформовування коаліції і прийняття нової редакції Конституції України, вигідній Юлії Тимошенко. Якщо ж представники Партії регіонів і БЮТ не домовляться, можна чекати ситуативну перемогу Президента Віктора Ющенка в конфлікті з Тимошенко", - додав Бондаренко, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко переможе Тимошенко, якщо ПР і БЮТ не домовляться"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі