середа, 27 лютого 2008 09:50

"У Тимошенко немає шансів на перемогу у газовій війні"

Директор центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що Тимошенко буде змушена підписати угоду про створення нового СП.

"Російську монополію цілком улаштовують досягнуті Віктором Ющенком і Володимиром Путіним угоди, і пані Тимошенко грає відразу на два фронти – проти Росії і Ющенка", - зазначає гендиректор "Об"єднаної газової групи" Данило Шевелєв, який вважає, що в прем"єра "немає шансів на перемогу".

У вівторок, 26 лютого, заступник голови департаменту з інформаційної політики "Газпрому" Сергій Купріянов заявив, що 3 березня монополія може скоротити постачання газу українським споживачам на 25%.

Офіційно в "Газпромі" необхідність обмежень пояснюють порушенням домовленостей, досягнутих 12 лютого президентами Росії та України. Йдетсья про затримку виплати заборгованості України перед "Газпромом" і підписання нової угоди монополії з НАК "Нафтогаз України" (з початку року газ у країну постачається без контракту), пише "Комерсант-Україна".

Зараз ви читаєте новину «"У Тимошенко немає шансів на перемогу у газовій війні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі