четвер, 04 листопада 2010 11:35

"РНБО - відстійник, куди відправляють людей, яких не хочуть образити" - політолог

"РНБО - відстійник, куди відправляють людей, яких не хочуть образити" - політолог
Рада нацбезпеки і оборони - це відстійник, куди відправляють людей, яких не хочуть образити. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Фесенко.

"І тут чутки про можливе призначення туди Олександра Медведька цілком логічні. Туди йдуть люди, яким потрібна якась посада, щоб не йти на пенсію, або просто в нікуди. І в нас таку функцію кадрової проміжної зони виконує РНБО", - зазначив він.

За словами політолога, Медведько має цілком реальні шанси посісти місце Богатирьової в РНБО.

"Для Медведька це вихід, а для РНБО означає, що занепад цієї структури продовжуватиметься", - наголосив він.

"Для Медведька практично немає інших варіантів. Бо там вже вік такий... Там аби допрацювати до пенсії і йти в такому статусі на відпочинок. Ну можуть ще призначити в Вищу раду юстиції", - підкреслив він.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Олександр Медведько стане секретарем Ради нацбезпеки й оборони, замінивши на цій посаді Раїсу Богатирьову.

"Медведько стане секретарем Радбезу, а Раїса Богатирьова займе пост в уряді", - сказало джерело в адміністрації президента.

Йдеться про посаду міністра охорони здоров'я, стверджує співрозмовник видання в уряді.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"РНБО - відстійник, куди відправляють людей, яких не хочуть образити" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі