понеділок, 02 березня 2009 15:59

"Регіоналка" одягла годинник з діамантами на Погоджувальну раду (ФОТО)
5

Фото: Фото: Gazeta.ua

"Регіоналка" Тетяна Бахтєєва носить швейцарський годинник Jaeger-LeCoultre з колекції Ideale. Він і потрапив в об"єктив фотокора Gazeta.ua на сьогоднішній Погоджувальній раді.

Якщо у Бахтєєвої годинник справжній, то його механізм виготовлений, прикрашений і зібраний вручну, а корпус - з жовтого золота. Годинник прикрашений 24 діамантами.

Ціна такого аксесуару в інтернет-магазині коливається від 17 до 20 тисяч доларів.



Годинник від Jaeger-LeCoultre одягла Єлизавета II в день свого сходження на престол в 1953 році (щоправда, це були не Ideale, а знаменитий шедевр ар-деко - крихітні 101 Calibre).

Тетяна Бахтєєва почала політкар"єру на посту головлікаря Донецької обласної лікарні. Надаючи кваліфіковану медичну допомогу першим особам місцевої еліти, вона отримала потрібні зв"язки в політичних колах.

Заручившись підтримкою своєї подруги Раїси Богатирьової (нині секретар РНБО), Бахтєєва опинилася в парламенті.

Працюючи у Верховній Раді, займалася питаннями охорони здоров"я. Одного разу вона повернула до життя депутата, якому стало погано під час засідання.

Широку популярність Бахтєєва отримала у 2005 р, коли як лікар провела ніч в камері арештованого Бориса Колесникова.

У 2007 році багатьом запам"яталися її заяви про невчасність проекту Катерини Ющенко "Дитяча лікарня майбутнього".

За матеріалами: Gazeta.ua, Фокус.

Зараз ви читаєте новину «"Регіоналка" одягла годинник з діамантами на Погоджувальну раду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі