середа, 06 травня 2009 09:24

"Путін знищить спонсора Ющенка руками Тимошенко" - російське видання

"Путін знищить спонсора Ющенка руками Тимошенко" - російське видання
Володимир Путін був прихильний до Юлії Тимошенко під час її візиту до Москви і пробачив мільярдні борги Україні, оскільки сподівається руками українського прем"єра знищити бізнес олігарха Дмитра Фірташа, який вважається головним спонсором Віктора Ющенка і його наступника Арсенія Яценюка, а також фінансує групу депутатів від Партії регіонів в особі Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна.

Про це пише російське агентство "Росбалт".

Видання нагадує, що з січня 2009 року Тимошенко вдалося витіснити компанію Фірташа "Росукренерго" зі схеми постачань газу. Це викликало серйозну протидію як з боку Секретаріату Ющенка, так і з боку партії Віктора Януковича.

"Не виключено, що руками Юлії Володимирівни Кремль просто хоче знищити спонсора Ющенка, який вже почав фінансувати наступника-Яценюка. Тимошенко днями пообіцяла остаточно знищити український бізнес Фірташа - реприватизувати 70% українських облгазів, які, за її даними, знаходяться під контролем Rosukrenergo. Кажуть, що у олігарха нова загроза Тимошенко викликала серйозне занепокоєння", - пише "Росбалт".

Нагадаємо, що раніше лідер Компартії Петро Симоненко неодноразово звинувачував Ющенка в лобіюванні інтересів "Росукренерго", проте сам президент України ці відомості категорично спростовував.

У ЗМІ лобістами "Росукренерго" також називали членів Партії регіонів Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна, які зазвичай уникають різкої критики на адресу Ющенка.

Росбалт, Цензор
Зараз ви читаєте новину «"Путін знищить спонсора Ющенка руками Тимошенко" - російське видання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі