четвер, 14 жовтня 2010 14:19

"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині

"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині

Партія "Батьківщина" бойкотуватиме вибори до Львівської міської та обласної рад.

Як повідомляє пресс-служба партії, "ВО "Батьківщина" не бере участі у виборах до Львівської міської та Львівської обласної ради, оскільки ТВК в обох випадках зареєструвала фальшиві списки, сформовані та підписані членом провладної коаліції Деньковичем.

"Таким чином, ми бойкотуємо вибори до Львівської міської та обласної рад. З цього приводу лідер партії Юлії Тимошенко зробить офіційну заяву", - йдеться у документі.

"Для всіх тих, хто вважає себе членами "Батьківщини" Юлії Тимошенко, вищим статутним органом партії рекомендовано вийти з фальшивих списків, і цим продемонструвати, що партійні та ідейні інтереси є вищими за депутатський мандат, здобутий ціною зради. На тверде переконання лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, сьогодні кожен партієць, який є у фальшивих списках Деньковича, повинен зробити усвідомлений вибір. Тих, хто залишиться у списку, буде виключено з легітимної "Батьківщини".

Раніше лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляла, що її політична сила може відмовитися від участі у виборах на Львівщині, в разі якщо місцева ТВК не скасує рішення про реєстрацію "фальшивих списків Батьківщини".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Батьківщина" відмовилася від виборів на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі