субота, 05 липня 2014 16:58

"Путін обнадіяв і кинув! Пробачте..." - Пушилін попросив вибачення у жителів Слов'янська

"Путін обнадіяв і кинув! Пробачте..." - Пушилін попросив вибачення у жителів Слов'янська
Денис Пушилін Фото: ru.tsn.ua

Перед жителями Слов'янська вибачився так званий голова "Верховної Ради" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Денис Пушилін.

"Що сказати. Нас обнадіяли. Обнадіяли і кинули. Красиві були слова Путіна про захист російського народу, захист Новоросії. Але тільки слова... Вибачте, жителі Слов'янська, що не змогли вас захистити... Ми боролися всіма силами. Пробачте, якщо зможете пробачити... ", - написав Пушилін у своєму Твіттері.

"Слов'янськ здали...", - підкреслив сепаратист.

За його словами, в даний час в місті "орудує Нацгвардія. Розстрілює мирних городян".

Водночас стало відомо, що В'ячеслав Пономарьов залишив Слов'янськ разом з бойовиками, передає Hromadske.tv. Так званого "народного екс-мера" зустріла знімальна група російського телеканалу LifeNews. Пономарьов каже, що добре себе почуває і планує далі воювати в лавах сепаратистів. Раніше "народного мера" усунули від керівництва захопленим містом і заарештували самі бойовики.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, по лікарнях Донецька госпіталізовано 150 бойовиків, які прибули зі Слов'янська.

Зараз ви читаєте новину «"Путін обнадіяв і кинув! Пробачте..." - Пушилін попросив вибачення у жителів Слов'янська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі