пʼятниця, 06 лютого 2015 08:37

Путін хотів обговорити війну на Донбасі без Порошенка - Найєм

Путін хотів обговорити війну на Донбасі без Порошенка - Найєм
Reuters

План президента Росії Володимира Путіна щодо врегулювання конфлікту на Донбасі спершу був запропонований лише французькому президенту Франсуа Олланду і німецькому канцлеру Анґелі Меркель.

Про це з посиланням на неназваних високопосадовців повідомляє у Facebook депутат Верховної Ради України Мустафа Найєм, який перебуває в Мюнхені, де 6 лютого розпочнеться щорічна триденна конференція з питань безпеки.

"Олланд і Меркель думали недовго, після чого Кремлю була передана ультимативна вимога передати той же пакет пропозицій із "планом Путіна" українській стороні", – твердить Найєм.

"А ще через кілька годин Москву ввічливо поставили перед ще одним фактом: перед приїздом до Москви Анґела Меркель і Франсуа Олланд відвідають Київ і прибудуть на переговори до Москви, вже ознайомившись із думкою української сторони", – додав депутат Верховної Ради Мустафа Найєм.

Зараз ви читаєте новину «Путін хотів обговорити війну на Донбасі без Порошенка - Найєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі