неділя, 08 лютого 2015 15:49

Путін: для зустрічі у Мінську ще треба узгодити "ряд позицій"

Путін: для зустрічі у Мінську ще треба узгодити "ряд позицій"
Володимир Путін. Фото: cont.ws

Президент Росії Володимир Путін заявив, що лідери "нормандської четвірки" домовилися провести зустріч у Мінську в середу, 11 лютого, при узгодженні ряду позицій.

Про це повідомляє російське видання РІА "Новости".

"Хотів би проінформувати вас про те, що тільки що я закінчив розмову з колегами з Києва, Берліна і Парижа в так званому нормандському форматі. Ми домовилися про те, що постараємося організувати зустріч у такому ж форматі між главами держав і урядів у Мінську, будемо орієнтуватися на середу, якщо до цього часу вдасться узгодити ряд позицій, які ми останнім часом інтенсивно обговорювали", - сказав Путін.

Про це він заявив на зустрічі з президентом Білорусії Олександром Лукашенко.

У п'ятницю, 6 лютого, в Москві відбулися переговори між президентом Росії Володимиром Путіним, Ангелою Меркель і Франсуа Олландом. Глави держав обговорювали українське питання, переговори продовжилися більше п'яти годин. Напередодні Меркель і Олланд провели зустріч з президентом України Петром Порошенком у Києві.

Сьогодні стало відомо, що лідери ФРН, Франції, РФ та України погодилися провести зустріч у середу для обговорення врегулювання конфлікту на Донбасі. Про це повідомили у прес-службі президента Петра Порошенка.

Зараз ви читаєте новину «Путін: для зустрічі у Мінську ще треба узгодити "ряд позицій"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі