середа, 17 квітня 2013 13:59

Провал за відміну пенсійної реформи лежить на лідерах опозиції - Міщенко

Провал за відміну пенсійної реформи лежить на лідерах опозиції - Міщенко
Міщенко: "Якщо лідери опозиційних фракцій не можуть забезпечити явку депутатів, то їм не місце у Верховній Раді". Фото: lb.ua

Відповідальність за провал голосування проекту закону, що скасовує негативні наслідки пенсійної реформи лежить виключно на лідерах опозиційних фракцій.

Про це заявив автор проекту закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо поліпшення умов виходу на пенсію) позафракційний народний депутат Сергій Міщенко.

Проект закону набрав 223 голоси з 226 необхідних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 голосів не вистачило для скасування пенсійної реформи, 14 "опозиціонерів" не голосували

"Партія регіонів уже давно забула про народ, і нічого чекати, що вони підтримають зміни до пенсійного законодавства. Але, якби проголосували всі опозиційні депутати, то голосів би вистачило. 7 членів "Батьківщини" і 7 членів УДАРу не голосували, а це 14 голосів і якби всі опозиційні депутати проголосували, то закон був би прийнятий", - наголосив Міщенко.

"Якщо лідери опозиційних фракцій не можуть забезпечити явку та голосування депутатів, то їм не місце у Верховній Раді", - зазначив нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Провал за відміну пенсійної реформи лежить на лідерах опозиції - Міщенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі