середа, 15 вересня 2010 16:48

Протистояння Губського і Турчинова розкриє корупційні схеми уряду Тимошенко

Протистояння Губського і Турчинова розкриє корупційні схеми уряду Тимошенко
У БЮТ вважають можливим арешт Михайла Поживанова і Юрія Євтєєва, які працювали в уряді Тимошенко. Про це From-UA повідомило інформоване джерело в Блоці Юлії Тимошенко. Співрозмовник зазначив, що Поживанов і Євтєєв можуть бути заарештовані найближчим часом у справі соратника лідера БЮТ Турчинова.

Як повідомлялося раніше, в інтерв"ю газеті "Сегодня" Губський звинуватив колишнього першого віце-прем"єра Турчинова в махінаціях з продажем газу і закупівлями цукру у Держкомрезерв.

За даними джерела в БЮТ, на Турівській також побоюються арештів багатьох людей, близьких до Турчинова із середовища Кабміну, через яких йшли основні фінансові потоки.

Йдеться, зокрема, про начальника відділу кадрів апарату Кабміну Юрія Євтєєва. Він особисто займався питаннями призначень по урядовій вертикалі і займався збором грошей за ці призначення.

На думку співрозмовника, залучення до слідства Юрія Євтєєва зможе розкрити багато діючих і сьогодні в апараті Кабміну корупційних схем з продажу вигідних керівних посад у держструктурах.

Нагадаємо, напередодні Губський в інтерв"ю газеті "Сегодня" назвав Турчинова "банальним злодієм". Депутат звинуватив віце-прем"єра в крадіжці грошей вкладників з підконтрольних Турчинову банків, закупівлі цукру в Держкомрезерв за завищеною ціною і непрозорій приватизації землі.
Зараз ви читаєте новину «Протистояння Губського і Турчинова розкриє корупційні схеми уряду Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі