четвер, 18 квітня 2019 17:15

Прошу, не допустіть перетворення України на Малоросію - Порошенко

Прошу, не допустіть перетворення України на Малоросію - Порошенко
Порошенко визнав свою провину у високій недовірі громадян. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко закликав українців зберегти державу і не перетворити її на Малоросію.

Про це він сказав у терміновому зверненні до громадян.

"Країна сьогодні на роздоріжжі: або ми впевнено продовжуємо рух до Європейського Союзу та НАТО, або настає реванш. Це не буде різкий поворот. Це буде малопомітне повзуче, але впевнене повернення у сферу російського впливу.

Я знаю, як багато у вас до мене претензій. Знаю, як важко кожному з вас пробачити мені мої помилки і повірити ще раз. Це моя провина. Я не ідеальний. Але я упевнений, що ми не маємо права перекреслити все досягнене і відмовитися від європейського майбутнього. Щоб завершити розпочате і не змарнувати вже зробленого, я прошу вашої підтримки 21 квітня. І прийму будь-яке ваше рішення, адже воля народу - понад усе. Утім, коли прийдете на дільниці, не думайте про Зеленського, і про Порошенка теж не думайте. Думайте про Україну, як її зберегти. Так само, як у 2014-му ви зупинили Новоросію, тепер прошу, не допустіть перетворення України на Малоросію, - закликав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко у терміновому зверненні попросив пробачення

21 квітня в Україні відбудеться другий тур президентських виборів. У ньому змагатимуться нинішній глава держави Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Прошу, не допустіть перетворення України на Малоросію - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі