вівторок, 17 липня 2012 15:23

Прокурор каже, що справу проти Лівого Берега через Ландіка не порушував

Прокурор каже, що справу проти Лівого Берега  через Ландіка не порушував
Соні Кошкіній більше нічого не загрожує? Фото: uainfo.censor.net.ua

Кримінальна справа проти видання Лівий Берег не порушувалася. Наразі проводиться дослідча перевірка.

Про це під час засідання комітету зі свободи слова та інформації сказав прокурор міста Києва Анатолій Мельник.

"До прокуратури Печерського району 25 червня 2011 року надійшло звернення від народного депутата Володимира Ландіка щодо втручання в його особисте життя згідно статей 94 та 97 Кримінально-процесуального кодексу України. Воно було зареєстроване і почалася перевірка. На даний час перевірка продовжується і рішення щодо порушення кримінальної справи не приймалося, рішення щодо цього розміщене на сайті прокуратури", - каже він.

Мельник також зазначив, що 5 липня 2012 року в прокуратуру дійсно надійшла заява від Ландика щодо припинення перевірки. На що сам нардеп, присутній на засіданні, зауважив: "Я написав, що до неї особисто (Соні Кошкіної - ред.) нічого не маю, тому справу треба закрити".

Також Ландик додав, що попри його звернення, перевірка всерівно триватиме, бо є визначений термін за законом.

Прокурор також зазначив, що слідча перевірка буде тривати до 26 липня.

Нагадаємо, що скандал між народним депутатом та виданням розгорівся після того, як сайт опублікував особисту переписку Ландіка щодо того, як він начебто намагався "відбілити" сина Романа Ландіка, відомого гучним побиттям дівчини у ресторані Луганська. Соня Кошкіна є шеф-редактором видання і заявляє, що через кримінальне переслідування була змушена поїхати з країни.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор каже, що справу проти Лівого Берега через Ландіка не порушував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі