вівторок, 14 листопада 2017 08:36

"Продовжуються політичні танці" - Тука про реінтеграцію Донбасу

"Продовжуються політичні танці" - Тука про реінтеграцію Донбасу
Фото: 112.ua

Навколо законопроекту про реінтеграцію Донбасу триває політична гра. У кінцевому вигляді документ буде неякісним і з провокативними нормами.

Таку думку висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та ВПО Георгій Тука в ефірі "112 Україна".

Він наголосив, що в законопроект із 14 сторінок внесли 800 сторінок правок.

"Я був переконаний, що цей законопроект має суто юридичний характер і вірив у те, що жодних політичних спекуляцій навколо цього документа не буде. На жаль, я помилявся.

Продовжуються політичні танці навколо цього законопроекту. Можу прогнозувати, що буде прийнятий документ дуже низької якості і з величезною кількістю провокативних тез", - сказав Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання про Донбас вийшло за межі закону - Кравчук

6 жовтня Верховна Рада прийняла за основу і в цілому доопрацьований президентський законопроект "Про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей". Крім того, парламент затвердив в першому читанні президентський проект закону про реінтеграцію Донбасу. У цей же день спікер Андрій Парубій підписав його.

Після голосування у сесійній залі запалили димову шашку. Її приніс нардеп Семен Семенченко. Запалив Юрій Левченко.

Народний депутат Андрій Тетерук блискавично виніс шашку з зали засідань.

Зараз ви читаєте новину «"Продовжуються політичні танці" - Тука про реінтеграцію Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі