вівторок, 26 травня 2015 18:52

Президент призначив 7 керівників військово-цивільних адміністрацій на Донбасі

Президент призначив 7 керівників військово-цивільних адміністрацій на Донбасі
Фото: kp.ua

Президент України Петро Порошенко призначив 7 керівників військово-цивільних адміністрацій у ряді районів Донецької та Луганської областей.

Про підписання указу №286 / 2015, яким вводиться в дію рішення РНБО від 26 травня "Про призначення керівників військово-цивільних адміністрацій", інформує прес-служба президента.

У Донецькій області керівниками військово-цивільних адміністрацій стали майор міліції Олег Ліванчук - в місті Красногорівка Мар'їнського району, полковник Павло Малихін - в місті Авдіївка, Андрій Силич - в місті Вугледар.

У Луганській області призначено Володимира Дерев'янко керівником військово-цивільної адміністрації села Кримське Новоайдарського району, Григорія Прігебу - сіл Трьохізбенка, Кряківка, Лобачеве, Лопаскіно і Оріхове-Донецьке Новоайдарського району, Сергія Шакуна - селища Новотошківське і села Жолобок Попаснянського району, а також Віталія Шведова - сіл Троїцьке та Новозванівка Попаснянського району.

Зараз ви читаєте новину «Президент призначив 7 керівників військово-цивільних адміністрацій на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі