понеділок, 10 лютого 2020 09:10

Прем'єр пояснив, хто і як впливає на призначення в уряді

Прем'єр пояснив, хто і як впливає на призначення в уряді
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук радиться із командою під час ухвалення кадрових рішень в уряді. Фото - Інформатор

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що під час ухвалення кадрових рішень в уряді радиться із головою Офісу президента Андрієм Богданом і помічником глави держави Андрієм Єрмаком, оскільки поважає їхню думку.

Але наголосив, що саме він несе відповідальність за всі призначення.

"Поважаю думку цих людей, тому я з ними раджуся. Отакий вплив вони мають", - пояснив Гончарук 9 лютого в ефірі телеканалу ICTV.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гончарук розповів, що насправді думає про Зеленського

Додав, що намагається порадитися з усіма ключовими людьми у команді та докладає зусиль, щоб "усім працювалося максимально комфортно". Але кінцеве рішення він ухвалює сам.

Крім того, прем'єр зазначив, що інформація про те, що нібито співбесіди на посади членів Кабміну проходять в Офісі президента, не відповідає дійсності. З його слів, це відбувається лише у Кабінеті міністрів.

"Вони проходять в уряді. А лише коли мені потрібна порада президента і коли я вже хочу представити кандидатів, яких я б пропонував підтримати парламенту, я йду і раджусь із президентом як з лідером нашої політичної команди", - пояснив прем'єр.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук анонсував скорочення мінімум на 10% державного апарату 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр пояснив, хто і як впливає на призначення в уряді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі