середа, 04 квітня 2018 11:34

Представник Кабміну хоче покарання "криси з НАБУ"

Представник Кабміну хоче покарання "криси з НАБУ"
Вадим Денисенко вважає, що у НАБУ злили інформацію про розмови з прослушки, щоб попіаритися. Фото: ТСН

Керівник НАБУ Артем Ситник повинен звільнити співробітника бюро, який злив у ЗМІ інформацію про розмови антикорупційного прокурора Назара Холодницького, записані на пристрій для прослуховування.

На цьому наголосив представник уряду в парламенті Вадим Денисенко.

"Учора відбувся злив інформації з прослушки, яка була в кабінеті холодницького. Спростування цьому не було. Цю прослушку могли знати 5-7 людей. Коло людей настільки обмежене, що це можна дуже швидко дізнатися.

У мене одне запитання до Ситника: чи почалося розслідування в антикорупційному бюро про те, хто злив інформацію? Чи готовий Ситник протягом кількох днів відповісти, хто злив інформацію? Це кримінальний злочин. Чи готовий він звільнити цю людину та її керівника? Дуже цікаво, чи шукають цю крису в НАБУ", - сказав Денисенко.

Він назвав злиття інформації "класичним піаром".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодницький проситиме про тимчасове відсторонення

Генпрокурор Юрій Луценко та глава НАБУ Артем Ситник підписали і надіслали до дисциплінарної комісії прокурорів скаргу з проханням звільнити керівника САП Назара Холодницького.

Детективи НАБУ близько місяці прослуховували керівника САП. За словами Ситника, зафіксували низку провокаційних та підозрілих бесід. У ЗМІ з'явилася інформація, що йдеться про епізоди втручання Холодницького у провадження щодо народного депутата Георгія Логвинського, мера Одеси Геннадія Труханова, екс-голови НАЗК Наталії Корчак та помічника Олега Ляшка Олександра Богачова.

Зараз ви читаєте новину «Представник Кабміну хоче покарання "криси з НАБУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі