середа, 25 вересня 2019 12:16

Уряд розпочав перезавантаження

Уряд розпочав перезавантаження
У Кабінеті міністрів чекають чесних і порядних людей на роботу.

Кабінет міністрів розпочав перезавантаження влади. Про це у Facebook заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Він прокоментував підписаний президентом Володимиром Зеленським закон, який спрощує процедуру працевлаштування та звільнення держслужбовців.

"Нарешті ми зможемо ефективно управляти державними органами — бачити реальні результати тих, хто дійсно працює. Уряд технократів розпочинає перезавантаження влади!" - заявив Гончарук.

За словами прем'єра, контракт чиновника має стати головною мотивацією працювати на результат: робота виконана – спокійно працюєш, відсутній результат — вільний.

"Ліквідуємо бюрократичні бар'єри, що сповільнювали ухвалення кадрових рішень за неефективної роботи держслужбовців. Раніше таких працівників не могли звільнити роками через пекельну бюрократію.

Зміниться структура оплати праці: більше продуктивності — вища премія!

У владні кабінети — амбітну молодь! У кого "очі горять" — шукай себе на https://career.gov.ua. Чесних, порядних і розумних людей Україна потребує найбільше! Долучайся до будівництва країни нової ери!" - написав прем'єр-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке держслужба за контрактом

Зарплати чиновникам треба підвищувати, заявляв голова Державної митної служби Максим Нефьодов.

В іншому випадку "буде корупція на місцях і люди, які не вмотивовані працювати".

Зараз ви читаєте новину «Уряд розпочав перезавантаження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі