субота, 01 грудня 2012 11:48

"ПР зараз думає, як дозбирати голоси. У нас що, виборів не було?" - нардеп

"ПР зараз думає, як дозбирати голоси. У нас що, виборів не було?" - нардеп
Сергій Соболєв побоюється, що рефрендум буде таким самим, як вибори в Обухові. Фото: www.poltava.pl.ua

Якщо референдум буде таким, як парламентські вибори, то можна передбачити чим він закінчиться.

Про це в ефірі телеканалу Інтер сказав народний депутат Сергій Соболєв.

Він наголосив, що закон приймався з кричущими порушеннями  і в сесійній залі у цей момент було не більше 70 людей, а проголосувало більше 226 людей.

"Ми такого референдуму хочемо, коли знову буде відбуватися те, що відбувалося в цьому парламенті? Коли будуть пачками кидати бюлетені, коли ОВК по референдуму будуть формуватися місцевими органами влади, які тотально всюди контролюються після місцевих виборів, крім трьох областей, Партією регіонів. Про який взагалі референдум ведеться мова?", - підкреслив нардеп.

Соболєв додав: "Зараз Партія регіонів думає, як їм дозбирати голоси. Я коли чую такі фрази, то я не можу зрозуміти – у нас що, виборів не було, громадяни чітко не висловилися? І після цього Партія регіонів починає збирати голоси. Чи не те саме нас очікує на референдумі?"

"А найяскравіше – 13 округів, по 5 з яких взагалі відмінили результати виборів. І на референдумі будуть голосувати так, як в Обухові?", - обурився  він.

Зараз ви читаєте новину «"ПР зараз думає, як дозбирати голоси. У нас що, виборів не було?" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі