пʼятниця, 08 грудня 2017 10:52

"Пожинаємо плоди" - у БПП дали прогноз щодо Саакашвілі

"Пожинаємо плоди" - у БПП дали прогноз щодо Саакашвілі
Міхеіл Саакашвілі. Фото: УНІАН

Підозрюваний у сприянні олігарху Сергію Курченку Міхеіл Саакашвілі рано чи пізно опиниться в руках правоохоронців.

Про це сказав заступник голови фракції БПП Олексій Гончаренко в ефірі одного з телеканалів.

"Він ще пострибає по дахах, каналізаційних люках, поховається по палатках, але рано чи пізно буде в руках українських правоохоронних органів", - сказав Гончаренко.

Він наголосив, що пов'язані з Саакашвілі події негативно впливають на імідж України у світі.

"Ми помилилися, запросивши Саакашвілі в Україну. Це очевидно. Зараз пожинаємо плоди цієї помилки", - зазначив Гончаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авакова пояснили, чому не затримали Саакашвілі

Зранку 5 грудня до квартири колишнього губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі прийшли з обшуком. Йому оголосили підозру у сприянні поваленню державного режиму.

Активісти заблокували машину з Саакашвілі. Після кількох годин - витягли політика і разом із ним пішли під Верховну Раду. Там зі сцени він звинуватив генпрокурора та СБУ в провокації і назвав владу "потворами" і "сволотами". Його оголосили в розшук.

За інформацією слідства, Саакашвілі фінансував свої акції в Україні за рахунок злочинного угруповання Януковича. Зокрема, від Сергія Курченка отримав близько півмільйона доларів.

Зараз ви читаєте новину «"Пожинаємо плоди" - у БПП дали прогноз щодо Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі