четвер, 22 грудня 2011 19:41

Після парламентських виборів на Януковича чекає емоційне виснаження — астролог

Після парламентських виборів на Януковича чекає емоційне виснаження — астролог

Астролог, член координаційної ради спілки астрологів України 36-річний Олег Горбань прогнозує, що у 2012 році на президента Віктора Януковича чекають сильні випробування.

За словами астролога, проблеми у професійній сфері в президента розпочнуться у другій половині 2012 року і досягнуть піку у 2013 році.

"У 2012 році на Януковича чекатиме достатньо напружений час, тому що стрімко падатиме довіра до нього людей. В кінці квітня-на початку травня Віктор Янукович матиме сильну спокусу неправильного вчинку в державному правлінні. Якщо він вчинить неправильно, цей час може принести проблеми, які виявляються у зовнішніх обставинах. В цей же період людина може отримати відплату за якісь неправильні вчинки старі. Однак ці неприємності президента можуть пройти повз очі громадськості. Друга половина року буде явно напружена. А проблеми, з якими він зіткнеться, будуть у всіх на очах і набудуть суспільного резонансу. І все ж 2012 рік для Януковича буде м'яким порівняно з 2013 роком. Ризик неочікуваних подій в житті Віктора Януковича досягне максимуму у 2013 році", - розповів астролог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" застеріг Януковича від долі Чаушеску та Каддафі

Ближче до кінця року, за словами астролога, президента може хвилювати питання здоров'я.

"У 2012 році це не буде критично. А у 2013 році стан здоров'я може стати проблемою. У листопаді-грудні можуть загостритися хронічні захворювання, насамперед шлунка. До цього може спричинити емоційне виснаження і депресивні настрої після жовтня, коли мають відбутися парламентські вибори", - вважає Олег Горбань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович розповів, як йому важко живеться

В особистому житті Віктора Януковича буде охолодження через те, що він рідко буватиме вдома через клопоти на роботі. А от починаючи з жовтня, він більше проводитиме часу вдома і потребуватиме родинних стосунків.

"Загалом, наступний рік буде сприятливий для накопичення грошей. Особливо легко президент збагачуватиметься у першій половині року. У другій половині липня йому доведеться піти на значні видатки", - зазначив астролог.

Зараз ви читаєте новину «Після парламентських виборів на Януковича чекає емоційне виснаження — астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі