субота, 24 серпня 2019 16:25

День Незалежності: п'ять президентів зустрілися за келихом

День Незалежності: п'ять президентів зустрілися за келихом
Петро Порошенко, Віктор Ющенко, Леонід Кучма, Леонід Кравчук та Володимир Зеленський зустрілися біля Маріїнського палацу.

На 28-у річницю Незалежності України п'ять президентів зустрілися у центрі столиці.

П'ятий президент Петро Порошенко зустрівся з іншими президентами України, зокрема чинним Володимиром Зеленським, після офіційної частини святкування Дня Незалежності.

Порошенко приєднався до Зеленського, Леоніда Кравчука, Леоніда Кучми та Віктора Ющенка під час прийому біля Маріїнського палацу вже після "Ходи Гідності", повідомляє "Громадське".

Порошенко проігнорував святкування Дня Незалежності на Майдані з іншими президентами, натомість зранку разом з дружиною взяв участь у спільному молебені УГКЦ та ПЦУ в Софії Київській. Після цього зустрівся з з військовими та їхніми родинами.

Віктора Януковича, який переховується у Росії, як відомо, Верховна Рада позбавила статусу президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук розповів, яким бачить майбутнє України за Зеленського

Порошенко до офіційної частини святкування Дня незалехності не приєднався. У команді Порошенка пояснили, що відсутність екс-президента на Хрещатику — це реакція на скасування параду.

Зараз ви читаєте новину «День Незалежності: п'ять президентів зустрілися за келихом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі