понеділок, 15 січня 2018 12:24

Порошенко помилує жінку, яка вчинила тяжкий злочин проти України

Порошенко помилує жінку, яка вчинила тяжкий злочин проти України
"Президент ставить перед нами завдання, щоб розрив між першою і другою хвилями звільнення був невеликим", - Ірина Геращенко. Фото: sputniknews.com

У рамках подальших переговорів щодо обміну полоненими президент Петро Порошенко помилує жінку, засуджену за тяжкий злочин проти України.

Про це повідомила перший віце-спікер Ірина Геращенко на брифінгу в парламенті.

"Найближчим часом президент помилує громадянку "К", яка здійснила жорсткий злочин проти України. Під час злочину вона сама себе поранила і залишилася ампутантом. У неї є мала дитина. Президент піде на такий гуманітарний жест, щоб продовжити питання звільнення українських військових", - сказала Геращенко.

"Президент ставить перед нами завдання, щоб розрив між першою і другою хвилями звільнення був невеликим. Щоб ми пришвидшили і застосували всі можливі методи задля того, щоб витягти з в'язниць на окупованій території усіх заручників", - зазначила Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дезертири, шпигуни, шахраї" - Тука розповів, у чому підозрюють деяких полонених

27 грудня відбувся обмін полоненими між офіційним Києвом і представниками ДНР і ЛНР. Загалом звільнили 73 українців. Натомість з боку України передали 238 громадян.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко помилує жінку, яка вчинила тяжкий злочин проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі