пʼятниця, 25 червня 2021 19:48

Порошенко із коміксом, Рудик та Зеленський – з історією Грібаускайте: які книги купують політики на "Арсеналі"
5

Петро Порошенко позував із коміксом "Серед овець"
Фото: Петро Порошенко
Президент Володимир Зеленський купив "Справу Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР"
Міністр культури Олександр Ткаченко у середу відкривав "Книжковий арсенал"
Нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук зі своєю дружиною, акторкою Ганною Гресь також не залишили виставку без придбаних книжок
Голова партії "Голос" Кіра Рудик поділилася цілим стосом книг, які привезла з "Арсеналу"

Президент Володимир Зеленський уніс з фестивалю "Книжковий арсенал" у Києві видання про українську їжу, козацьку вишивку та справу поета Василя Стуса. Голова партії "Голос" Кіра Рудик зацікавилася економікою та книгами воїнів АТО. А"слуга народу" Роман Грищук з дружиною купили дитячі книжки.

Хто з українських політиків вже відвідав "Арсенал" та що звідти забирають додому – у матеріалі Gazeta.ua.

Міністр культури Олександр Ткаченко у середу відкривав "Книжковий арсенал". З фестивалю приніс кілька книг – похвалився покупками в Інстаграм. Зокрема, придбав підліткову книгу "Доба на океані. Як переплисти Атлантику каяком?".

Голова партії "Голос" Кіра Рудик поділилася цілим стосом книг, які привезла з "Арсеналу". Зокрема, "Шістдесятники" про Василя Симоненка, "Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грибаускайте", "Американський мрійник. Моє життя у фешн-індустрії", "Втрачене літо: Дойчланд курить на балконі", "Намальовані люди" – художня хроніка Майдану, "Юпак" АТО-вця Сергія Сайгона, "Дієва економіка для важких часів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мільярди ділитимуть у ручному режимі": оцінили підготовку Банкової до Дня Незалежності

Популярною серед українських політиків виявилася "Велика президентка маленької країни. Історія Далі Грибаускайте". Похвалився такою покупкою і президент Володимир Зеленський. Купив також книги "Польоти уві сні та наяву", "Вишивка козацької старшини XVII–XVIII століть", "Справа Василя Стуса. Збірка документів з архіву колишнього КДБ УРСР", "Україна. Їжа та історія", "Куди і звідки" від Видавництва Старого Лева.

Народний депутат, п'ятий президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною також відвідали "Книжковий арсенал". Не пропускають фестиваль 10 років, пише Порошенко. Цього року серед іншого, придбав книгу "12 унцій любові". Та позував із коміксом "Серед овець".

Нардеп від "Слуги народу" Роман Грищук зі своєю дружиною, акторкою Ганною Гресь також не залишили виставку без придбаних книжок. На фото показали кільки дитячих видань, зокрема, серію "Дуже-дуже страшна книжка". Нардеп тримав у руках п'ять книг, серед яких – "Країну стартапів", "У пошуках варварів".

Фестиваль "Книжковий Арсенал" відкрився 23 червня в українській столиці. Він триватиме до 27 червня в Мистецькому арсеналі, де впродовж п'яти днів презентуватимуть свою книжкову продукцію 145 видавництв і відбудеться майже 300 подій.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко із коміксом, Рудик та Зеленський – з історією Грібаускайте: які книги купують політики на "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі