понеділок, 22 березня 2010 13:05

Полтавщина і Львівщина отримали головних міліціонерів

Полтавщина і Львівщина отримали головних міліціонерів

Міністерство внутрішніх справ України своїм указом призначило полковника міліції Олександра Рудяка начальником Головного управління МВС у Полтавській області.

Як повідомили у відділі зі зв"язків із громадськістю ГУ МВС, у понеділок заступник міністра внутрішніх справ Василь Мармазов представляє нового начальника управління особовому складу міліції.

Раніше МВС звільнило від обов"язків начальника свого управління у Львівській області Олега Сала, призначивши на цю посаду Михайла Цимбалюка (він працював начальником ГУ МВС в Полтавській області з кінця 2007 року).

23 березня заплановано представлення особовому складу ГУ МВС у Львівській області колишнього полтавського керманича міліції Михайла Цимбалюка як нового начальника обласної міліції Львівщини.

Щодо Олександра Рудяка, то 15 березня МВС призначало його тимчасово виконувати обов"язки начальника Головного управління МВС у Криму. А перед цим призначенням Рудяка відновили на посаді першого заступника начальника ГУ МВС у Криму-начальника кримінальної міліції.

Новини Полтавщини
Зараз ви читаєте новину «Полтавщина і Львівщина отримали головних міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі