пʼятниця, 20 грудня 2013 15:54

Політолог: Влада в одній руці тримає Біблію, в другій - біту

Політолог: Влада в одній руці тримає Біблію, в другій - біту
Андрій Золотарьов Фото: zaxid.net

Рішенням Верховної Ради про амністію учасників масових акцій влада не пішла на серйозні поступки майдану.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

За його словами, влада таким чином вирішила трохи зняти напругу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про амністію буде обмежений і репресії триватимуть - Гарань

"Але у вчорашньому виступі президент показав, що він нічого не забув і не розглядає майдан як опозицію. Сподівається, що він маргіналізується і перетвориться у щось подібне наметовому містечку - фан-клубу Юлії Тимошенко біля Печерського суду. Найближчим часом почнуть представляти майдан у негативному світлі. Казатимуть, що це бомжатнік. Таку стратегію обирає влада. Хоче ігнорувати майдан. Я не вірю в їхню у великодушність та християнські принципи. Наша влада в одній руці тримає Біблію, демонструючи набожність, в другій — бейсбольну біту. Від них можна чекати будь-яких дурниць", - наголосив експерт.

Золотарьов називає головним те, аби майдан лишався точкою напруги для влади. Бо коли люди потроху будуть роз'їжджатися, почнуться репресії. Із активістами продовжуватимуть розбиратися. Така ж доля чекатиме підприємців, які допомагають мітингувальникам. ДАЇ дуже уважно відслідковує автомобілі, які підвозять необхідне знаряддя чи продукти", - пояснив політолог.

Зараз ви читаєте новину «Політолог: Влада в одній руці тримає Біблію, в другій - біту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі