четвер, 29 листопада 2018 12:10

Показали ганебну статистику Ради за листопад

Показали ганебну статистику Ради за листопад
Всі засідання парламенту у листопаді відвідали лише 20% нардепів.

Лише 84 депутати відвідали всі засідання Верховної Ради у листопаді. Про це повідомляють у Комітеті виборців.

Це 20% народних депутатів (84 із 422).

6 політиків не були зареєстровані на жодному засіданні. Зокрема, позафракційні В'ячеслав Константіновський і Вадим Кривохатько.

На позачерговому засіданні 26 листопада був Дмитро Ярош, який за весь час роботи парламенту відвідав лише 3% засідань. До цього політик востаннє був у Верховній Раді 13 липня цьогоріч.

Серед фракцій і груп найбільше прогульників у "Волі Народу". У середньому на засіданнях були відсутні з невідомих причин 44% депутатів групи. Також не ходили до Ради 30% депутатів "Опозиційного блоку", 29% – групи "Відродження", 27% - "Самопомочі" та 25% - "Батьківщини".

Найменше прогульників у Радикальній партії Олега Ляшка (16%), "Народного Фронту" (19%) і "Блоку Петра Порошенка" (20%).

У листопаді відбулося 13 засідань, на яких затвердили указ президента про введення воєнного стану, призначено чергові вибори президента, відправили у відставку міністра аграрної політики, призначили міністра у справах ветеранів, прийняли 2 закони про розмитнення та оподаткування автомобілів на іноземній реєстрації, створили комісію у справі Катерини Гандзюк.

Для порівняння: у жовтні всі засідання парламенту відвідали 157 нардепів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада знову перевершила Коперфілда невидимками в залі

Зараз у Верховній Раді працюють 423 депутати. 225 обрані за списками партій, 198 — в одномандатних округах, так звані мажоритарники.

Зараз ви читаєте новину «Показали ганебну статистику Ради за листопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі