четвер, 22 лютого 2018 13:03

Упійманий за руку з хабарем суддя повернувся на роботу

Упійманий за руку з хабарем суддя повернувся на роботу
Геннадія Підберезного затримали 21 вересня під час спроби дати хабар антикорупційному прокурору. Фото: beztabu.net

На роботу у Кіровський райсуд Дніпра вийшов Геннадій Підберезний, якого впіймали на спробі дати $50 тис. хабара керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому.

Про це повідомляє ТСН.ua.

Сам суддя відмовився коментувати такий хід подій. Згідно зі списком справ, 22 лютого він розглядає дві справи – кримінальну та адміністративну. До кінця лютого в розкладі Підберезного ще 7 судових засідань.

У Генпрокуратурі поки що не пояснили журналістам, чому Підберезний без перешкод повернувся на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну назвали найкорумпованішою країною в Європі після Росії

21 вересня голову Кіровського райсуду Дніпра Геннадія Підберезного і його заступницю Наталію Овчаренко затримали в кабінеті голови САП Назара Холодницького. Вони намагалися дати хабар у розмірі $50 тис. за закриття справи стосовно Овчаренко. Її у серпні відсторонили до 19 жовтня через справу про хабарництво.

23 вересня суд обрав Підберезному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Після внесення застави 4 жовтня Підберезного звільнили з-під варти.

У суді Підберезний доводив, що в нього немає нирки, серцева хвороба та на утриманні перебуває малолітня дитина, тому його неможна запроторювати до СІЗО на час слідства. Його відпустили під заставу.

Зараз ви читаєте новину «Упійманий за руку з хабарем суддя повернувся на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі