вівторок, 17 березня 2009 15:02

Погоджувальна рада: Запонки-"тризуби" та старенький Ulysse Nardin (ФОТО)
11

Мармазов зачитався результатами виборів у Тернополі
Фото: Фото: Gazeta.ua
...а Рибак малював кораблик
Шпаргалка Януковича
Королевська шепотілася з Єфремовим
Борис Тарасюк

Учора на Погоджувальній Раді стало відомо, що Президент Віктор Ющенко повернув у Раду без свого підпису закон про тимчасові слідчі комісії, який регулює процедуру імпічменту президента. Новину розповів спікер ВР Володимир Литвин.

Проте уважність нардепів до засідання на цьому мабуть і закінчилася. Зокрема, комуніст Євген Мармазов очевидно більше переймався долею бютівців, ніж Президента. На його мобільнику світилась новина про невтішні для БЮТ результати виборів у Тернополі.

Водночас соратниця прем"єрки Наталія Королевська вирішила, що отримати більшу користь від Погоджувальної ради можна під час розмови з "регіоналом" Олександром Єфремовим.

"Регіонал" Володимир Рибак взагалі зрозумів, що без малювання "переварити" отриману інформацію неможливо і почав активно щось креслити у своїх паперах. Вийшло щось на кшталт кораблика.

Серед тих, хто був активним слухачем на Погоджувальній раді - лідер ПР Віктор Янукович. Він, як завжди, ретельно підготувався до засідання - перед собою поклав листок, де були розписані (майже без помилок) пункти його виступу.

Не обійшов фотограф Gazeta.ua і гламурні штучки народних обранців. Зокрема, як виявилося Борис Тарасюк носить національну символіку на одязі: запонки з тризубами. Схожі коштують приблизно 30 доларів.

А бютівець Олег Ляшко показав швейцарський годинник-хронометр зі старої колекції Ulysse Nardin Marine chronometer 1846.

Вартість подібного аксесуару в інтернет -магазині починається від 6200 євро, в залежності від оздоблення корпусу годинника та ремінця.

Майже стільки коштує й мобільний телефон бютівця. Орієнтовна вартість Vertu Ascent Ti 60 тисяч гривень.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Погоджувальна рада: Запонки-"тризуби" та старенький Ulysse Nardin (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі