понеділок, 05 жовтня 2009 15:43

Плани Ющенка на тиждень: залізти в танк, поговорити про кризу, скупитися на ярмарку

Плани Ющенка на тиждень: залізти в танк, поговорити про кризу, скупитися на ярмарку
Президент України Віктор Ющенко планує на цьому тижні відвідати Крим, Запоріжжя та Івано-Франківську область.

Про це повідомила прес-секретар Президента Ірина Ванникова на брифінгу для преси.

Зокрема, 8 жовтня Ющенко відвідає тактичні навчання Військово-Морських сил Збройних Сил України, які відбудуться на Південній військово-морській базі ВМС ЗСУ в Криму.

9 жовтня голова держави планує взяти участь у засіданні Ради глав держав Співдружності Незалежних Держав в Республіці Молдова. Серед питань, які будуть обговорюватися на засіданні, - спільні заходи щодо подолання наслідків світової фінансової кризи.

10 жовтня Президент відвідає Запоріжжя, де візьме участь у заходах з відзначення 70-річчя утворення Запорізької області та Дня міста Запоріжжя. Також глава держави відкриє Покровський ярмарок у цьому місті.

11 жовтня Ющенко візьме участь у заходах із вшанування пам"яті жертв комуністичних репресій в урочищі Дем"янів лаз в Івано-Франківській області. Президент візьме участь у віче до 20-ї річниці перепоховання жертв комуністичних репресій у цьому урочищі, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Плани Ющенка на тиждень: залізти в танк, поговорити про кризу, скупитися на ярмарку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі