четвер, 30 квітня 2020 12:31

Після публікації журналістів "слуга" повертається з Кіпру

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Холодов, про якого раніше повідомляли журналісти, що він пересиджує карантин на Кіпрі, заявив, що мав підозру на Covid-19. Тому не виїжджав в Україну.

Про це він заявив у Facebook у четвер.

За словами Холодова, він прилетів на Кіпр 15 березня.

"16 березня мого маленького сина мали оперувати - хотів бути з сім'єю в цій ситуації. Я планував повернутися відразу після операції - 17 березня.

У мене був квиток на рейс Ларнака - Київ.

У Раді я сиджу практично поруч із депутатами Русланом Горбенком і Володимиром Ватрасом, які одними з перших отримали позитивні результати тестів на коронавірус. Рейс до Києва на 17 березня було скасовано авіакомпанією", - написав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" відповів на журналістське розслідування про його ресторан

Холодов заявив, що його стан різко погіршився і він підозрював, що заразився коронавірусом.

"У мене були всі симптоми Covid-19, про які попереджають медики: висока температура, лихоманка, кашель, задишка. Тричі, починаючи з 19 березня, до мене додому викликали лікарів. Тест на Кіпрі мені зробити тоді не могли - людей із симптомами коронавірусу не пускали навіть у будівлі лікарень. Лікарі зобов'язали мене самоізолюватися й у письмовій формі заборонили поїздки", - заявив "слуга" і опублікував медичну довідку.

 

"12 днів я приймав антибіотики. Тільки після того, як мені стало легше, я почав шукати способи повернутися до Києва", - написав Холодов.

Депутат планує прилетіти до Києва 30 квітня рейсом Ларнака - Київ.

"Відразу скажу, президент і голова фракції СН, багато колег були в курсі ситуації і морально мене підтримували", - заявив нардеп.

Раніше журналісти програми "Схеми: корупція в деталях" повідомляли, що Андрій Холодов із початком карантину та після звернення президента Володимира Зеленського до українських громадян із закликом повернутися в країну через закриття кордонів, виїхав на Кіпр і відтоді не повертався в Україну.

З того часу Верховна Рада 5 разів збиралася на позачергові засідання для ухвалення термінових рішень, пов'язаних зокрема із заходами протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Зараз ви читаєте новину «Після публікації журналістів "слуга" повертається з Кіпру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі