середа, 24 липня 2019 10:41

Після програшу брата Медведчука на окрузі перераховують голоси

Окружна виборча комісія №105 у місті Щастя на Луганщині, де балотується брат одного із лідерів партії "Опозиційна платформа – За життя", кума президента РФ Віктора Медведчука – Сергій Медведчук, проводить перерахунок голосів.

Про це повідомили у поліції.

Член ОВК звернувся до Новоайдарського відділу поліції та повідомив про можливе порушення виборчого законодавства головою комісії.

Заявник розповів, що на сайті ЦВК вже є результати підрахунку 100% голосів на всіх 6-ти виборчих дільницях округу та встановлені результати виборів. Але, за його словами, опрацювання протоколів за результатами голосування на виборчих дільницях не проводилось.

 
 

Поліція зареєструвала даний факт і посилила заходи безпеки поблизу окружної виборчої комісії. Для охорону громадського порядку задіяли 45 поліцейських.

Зараз комісією проводиться перерахунок голосів.

В окрузі №105 перемогла кандидат від "Опозиційного блоку" Вікторія Гриб - 39,58%. Сергій Медведчук набрав 31,7% голосів.

ОВК порахувала 100% протоколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишилось менше 1%. Останні дані ЦВК

Перше засідання Верховної Ради 9-го скликання відкриє нардеп із "Опозиційна платформа - За життя" Юлій Іоффе. Він найстарший за віком із майбутніх нардепів.

Зараз ви читаєте новину «Після програшу брата Медведчука на окрузі перераховують голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі