понеділок, 14 травня 2018 11:07

Після допитів в СБУ Симоненко катається в Москву на пропагандиські ток-шоу

Після допитів в СБУ Симоненко катається в Москву на пропагандиські ток-шоу
Комуніст Петро Симоненко, якого допитує СБУ, катається на ефіри в Москву. Фото: відкриті джерела

Фігурант справи про державну зраду, голова Комуністичної партії України Петро Симоненко після допитів в СБУ їздить на ефіри в Москву.

Про це повідомляє УНІАН

Симоненко влаштував словесну перепалку з колишнім нардепом Ігорем Марковим в ефірі кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова російського телеканалу "Россия 1".

"Я дійсно в Києві живу. А дехто втік і не живе в Києві. Мене постійно гноблять", – відповів головний український комуніст.

Після цього Марков кинув у Симоненка кілька монет.

"Юда. Зрозумів ти хто. Ось твоя ціна. Ти здав усіх, всіх своїх товаришів. І з цим негідником розмовляти нема про що. Мене намагалися вербувати, робити з мене проросійську керовану опозицію. Я пройшов все це. Але я пішов сюди, а він мене звинувачує, що я втік, ось цей щур", – заявив Марков.

Симоненко відповів, що "з божевільними не розмовляє".

"Ті, хто мене звинувачують, спочатку в боротьбі за особистою вигодою і багатством здавали Україну з потрохами. Це просто брехня, те, що він говорить", – заявив він.

Симоненко також заявив, що в Україні намагаються розправитися з його партією.

Марков вигукував: "Ну, це ж клоунада. Знайшли зброю – а він за два дні тут. Це на голову не налазить. Клоун дешевий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грицак поділився деталями справи комуніста Симоненка

8 травня співробітники Служби безпеки України провели обшуки у керівників Компартії за підозрою у державній зраді та спробах захопити державну владу. Тоді правоохоронці виявили агітаційні матеріали із забороненою символікою, що планувалися на замовлення російських кураторів для публічного поширення 9 травня.

У зв'язку з цим 10 травня СБУ допитала лідера Комуністичної партії України Петра Симоненка.

Зараз ви читаєте новину «Після допитів в СБУ Симоненко катається в Москву на пропагандиські ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі