середа, 25 вересня 2013 21:27

Підписання асоціації з ЄС позитивно вплине на вихід Європи з кризи - Янукович

Підписання асоціації з ЄС позитивно вплине на вихід Європи з кризи - Янукович
Віктор Янукович. Фото: podrobnosti.ua

Глава держави, Віктор Янукович вважає, що в результаті підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом буде мати позитивний вплив на загальноєвропейську економічну ситуацію і допоможе Європі вийти з кризи.

Про це він заявив під час під час презентації інвестиційних можливостей України в рамках шостого Всесвітнього економічного симпозіуму, повідомляє президентська прес-служба.

"Я переконаний, що приєднання внутрішнього ринку України, її виробничих і сільськогосподарських потужностей в європейський економічний простір буде мати істотний позитивний вплив на загальноєвропейську економічну ситуацію і допоможе процесу виходу Європи з кризи", - сказав Янукович.

Він навів думку експертів, які вважають, що "введення поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі між Україною та ЄС збільшить ринок ЄС майже на 7%, виробництво товарів і послуг в Європі - більш ніж на 1%, експорт європейських товарів і послуг у світі - майже на 1% ".

Зараз ви читаєте новину «Підписання асоціації з ЄС позитивно вплине на вихід Європи з кризи - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі