субота, 03 листопада 2012 13:13

Під час штурму ОВК 132 Москаль зірвав шолом з міліціонера

Під час штурму ОВК 132 Москаль зірвав шолом з міліціонера
Фото: скріншот з Youtube

Міністерство внутрішніх справ виклало своє відео подій у Первомайську, де "Беркут" штурмом узяв приміщення Окружної виборчої комісії № 132 і виніс звідти протоколи.

Як свідчить відео, оприлюднене офіційним каналом Міністерством внутрішніх справ на Youtube, під час штурму народний депутат України Геннадій Москаль зірвав шолом з одного з міліціонерів, пише ZN.ua

Нагадаємо, що на окрузі в Первомайську Миколаївської області, де йде боротьба між опозиціонером Аркадієм Корнацьким і "регіоналом" Миколою Травянкою, "Беркут" силою забрав оригінали протоколів з мокрими печатками.

"Розбили двері, кидали в членів виборчих комісій стільці, щоб винести пакет з протоколами голосування", — описав ситуацію Москаль.

"Поодягали маски як клоуни. Замість того, щоб Мазурка шукати, вони воюють, щоб забрати бюлетені. Так як двох опозиціонерів перемогли в підконтрольній Партії регіонів області", — додав Москаль.

/media/video/465114/1_465114.flv

Зараз ви читаєте новину «Під час штурму ОВК 132 Москаль зірвав шолом з міліціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

178

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі